Individuele begeleiding

Wanneer trainen met je hond niet binnen een groepssetting past of als je zelf graag de volle aandacht krijgt voor een specifiek trainingsdoel, dan bieden wij de mogelijkheid tot individuele begeleiding. Dit is een uitstekend alternatief of een waardevolle aanvulling op de groepslessen.

Goede bedoelingen veroorzaken soms probleemgedrag

Ook al doe je nog zo je best, soms loopt het tussen jou en je hond niet meer zoals je wilt. Onbedoeld pak je het misschien net verkeerd aan, waardoor de problemen alleen maar groter worden.

Vertoont je hond steeds gedrag dat je liever niet ziet? Vaak is het moeilijk om hier zelf uit te komen. Denk aan agressie naar andere honden of mensen bijvoorbeeld. Je hond doet dit niet zonder reden en het is belangrijk zijn gedrag te doorgronden.

Wacht niet tot je de wanhoop nabij bent. Overleg met ons wat wijsheid is!

Probleemgedrag van de hond is meestal geen probleem voor ons

Wij helpen je het gedrag van je hond te doorgronden en leren je hoe hier jij hier anders mee om kan gaan. Hoe je kunt ingrijpen bij bepaalde situaties of deze zelfs kunt voorkomen. We zetten in op het herstel van de relatie met je hond. Zodat jullie samen weer plezier kunnen maken!

Natuurlijk hebben we ook oog voor je thuissituatie. Het is belangrijk dat ieder gezinslid goed leert communiceren met de hond. Daarom kan onze 1-op-1 begeleiding ook op locatie. Bijvoorbeeld bij je thuis, of in het bos. Maar net waar jij de meeste problemen ervaart.

Jouw hond ook weer je beste vriend?

Menu