Achtergrond

Ik train sinds 2016 bij Alinda op de hondenschool en vanuit mijn interesse en eerder afgeronde hbo Diermanagement opleiding (Daarbij staat dierenwelzijn centraal) wilde ik graag meer doen. Zodoende ben ik al snel bij Alinda op de club gaan assisteren en kon ik na het behalen van mijn instructeurs diploma bij haar op de hondenschool komen werken!
Ik heb bijscholing gevolgd op het gebied van Hoog Risico honden, honden in de puberteit en therapiehonden.
In januari 2020 heb ik met mijn Engelse Cocker Spaniel, Peach (zie foto), de therapiehond opleiding gedaan. Zij ondersteund mij nu tijdens gastlessen en stage op diverse scholen. Ik doe veel ervaring op en we proberen nieuwe dingen uit. De inzet van therapiehonden is prachtig, maar omdat het nog jong is valt nog veel uit te vinden. Mocht je meer willen weten over wat een therapiehond is/doet? Wil je weten of er misschien mogelijkheden zijn voor jou en je hond? Of zoek je voor jezelf of een gezinslid een geschikte therapiehond? Ik help graag bij deze en andere vragen.

Menu

Geen lessen van 11/18 mei

Vanaf woensdag 11 mei 13:00 t/m woensdag 18 mei zijn er geen lessen, met uitzondering van de puppy-cursus en de a-cursus.
Alinda is afwezig ,de lessen van Melissa gaan wel gewoon door .