Over Alinda

Wie, wat waar
Hoi! Ik ben Alinda en ik woon samen met mijn man Michel en zoon Tycho in Koudum. Een leuk dorp dat zich profileert als het warme hart van de Zuidwesthoek.

Mijn honden
Ik heb al 26 jaar honden in huis. Op dit moment genieten we alweer enige tijd van Border Collies Sjaakie en Muoike, broer en zus. We noemen ze ons gouden duo. Wat zijn deze twee leuk, lief, aanhankelijk, trouw én gehoorzaam.

Mijn missie
Met mijn hondenschool hoop ik mensen te behoeden voor het maken van dezelfde fouten die ik vroeger gemaakt heb met mijn eigen honden (want eerlijk is eerlijk: voordat ik hondentrainer werd ging het bij ons thuis eerst flink mis).

Lees meer

Over Mandy

Wie, wat waar
Hoi! Ik ben Mandy de Boer 24 jaar en ik woon in Hemelum. Daar woon ik samen met mijn vriend, hond en kat. Van jongs af aan heb ik al een grote interesse en liefde voor dieren gehad. Ik heb dan ook de opleiding dierenmanagement afgerond en werk nu bij een dierenwinkel. 

Mijn honden
Ik geniet ervan om leuke dingen te ondernemen met mijn nu 7-jarige hond en samen met hem te trainen en te ontdekken. We hebben hem van pup af aan. Het is een erg onzeker/gevoelig hondje waar ik ontzettend veel van geleerd heb. Inmiddels hebben we een sterke band.

Mijn missie
Ik hou van dieren en vind het super om mensen te begeleiden. Dus het is onwijs leuk dat ik mag assisteren bij de lessen van Hondenclub het Warme Hart. Ik streef ernaar dat hond en baas zich tijdens de cursus samen ontwikkelen, plezier hebben en dat hun onderlinge band groeit. Er is niets mooiers dan daar een steentje aan bijdragen!

Over Melissa

Wie, wat, waar
Hoi! Ik ben Melissa Witteman. Ik woon samen met mijn man in het mooie watersportdorp Heeg. Met 2 honden en 2 katten is het bij ons thuis een gezellige beestenboel.

Mijn honden
Floyd is een herder-mix, geboren op 12 september 2018, en Vera is een bordercollie, geboren op 9 mei 2021. Vera is een echte spring-in-’t-veld: vrolijk, enthousiast, speels en een harde werker. Floyd is heel trouw, gek op mensen, kan heel grappig uit de hoek komen en is een echte werkhond. Beide zijn ze dol op de frisbeesport – en ik trouwens ook!

Mijn missie
Ik ben een mensenmens met een passie voor honden. Die twee samenbrengen is mijn missie. Ik vind het mooi om mensen te laten zien dat het belangrijk is om door middel van vertrouwen een stabiele band met je hond op te bouwen. Een hond kan er namelijk alleen maar op vertrouwen dat zijn baas het beste met hem voorheeft.

Lees meer…

Met een warm hart

Wij staan voor je klaar!

Menu