Dit is passend eten voor je hond

Hoe kies je het beste voer voor je hond? Wij snappen dat dit best lastig is. Er is ook zoveel hondenvoer op de markt… En wat is goed en wat niet?

Kijk allereerst goed naar je hond en check de volgende punten:

  • is zijn vachtconditie mooi
  • is hij mooi op energie (geen downers en extreme uppers)
  • laat je hond weinig tot geen winden
  • je hond heeft geen afwijkende of sterke lichaamsgeur
  • hij poept normale hoeveelheden (= max. 2x per dag voor en volwassen hond)
  • hij produceert een mooie drol

Kan je overal JA op antwoorden? Dan voer je waarschijnlijk voeding die bij je hond past. Is dit niet zo, dan is het zeker verstandig nog eens goed naar zijn voeding te kijken.

Wij adviseren de site www.voerwijzer.com te raadplegen. Zij bieden een analyse van verschillende merken. Dit geeft inzicht in wat je voert.

Hondenvoer op basis van puur natuurlijke ingrediënten

Zelf hebben wij goede ervaringen met het merk Darf en Dog lovers gold. Bij Hondenclub het warme Hart verkopen we van beide merken brokken. Het is een hoogwaardige brok zonder granen, geur-, kleur- en smaakstoffen. Daarnaast verkopen wij complete vers vlees maaltijden in diverse smaken van de merken Darf en BARF. De eerste betreft compleet vers biologisch vlees. Darf heeft ook een niet-biologische variant genaamd Meat4dogs. BARF leveren we in de smaken: Eend, Kip, Natuurlijk, Konijn en Vis.

Naast hondenvoer kan je bij Hondenclub het Warme Hart ook smakelijke gedroogde vlees/vis hondensnacks krijgen. Ons volledige assortiment is puur natuur, zonder onnatuurlijke toevoegingen. Heerlijk om lekker te knabbelen, zoekspelletjes mee te doen of om mee te belonen.

Heb je vragen over de voeding van je hond of ben je geïnteresseerd in de producten die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op.

Dit is passend eten voor je hond

Menu