Na de aanschaf van onze Mechelse herder Aysha in maart 2012 kwamen wij na ongeveer 10 maanden opvoeden en leren er toch achter dat onze kennis en overwicht op onze hond danig te kort schoot, niet wij waren de baas, maar het leek er verdacht veel op dat onze hond de macht had overgenomen.

Via de assistente van de dierenarts  kwamen we in contact met de hondenschool in Koudum met aan het roer Alinda, nadat Alinda bij ons thuis was geweest om zowel  met de hond als met ons te kennis te maken hebben wij samen een plan opgesteld om de verhoudingen tussen hond en baas te normaliseren. Na enkele lessen een op een zagen wij een enorme verbetering opbloeien tussen baas en hond, intussen hebben wij met Aysha in de groep mogen trainen en dat ging enorm goed wij zagen in ieder geval grote verbeteringen en laten we ere wie ere toekomt dat vooral danken aan Alinda die met haar kennis en ervaring ons enorm heeft geholpen. Afgelopen zaterdag hebben wij B-examen gehoorzaamheid gedaan, Aysha heeft zich daar met glans doorheen geslagen en wij gaan dan ook zeker verder met haar voor het C-diploma.

Kortom wij kunnen een ieder die een pup of een volwassen hond aanschaft deze hondenschool van harte aanbevelen. Het houdt hier niet op bij  einde les, maar je wordt ook in moeilijke gevallen uitstekend geholpen, zo nodig met bijles, kortom les op maat. Hetty en Douwe

Hetty en Douwe met Aysha

Menu