Janny met Noortje

Janny met Noortje

Hallo, ik ben Janny Groen! Ik ben 9 jaar en woon in Oudemirdum. Ik heb een hondje Noortje en ze is een Boomertje. Afgelopen winter en voorjaar heb ik bij Alinda op hondentraining gezeten en ik was haar jongste cursist!... Lees meer..

Koosje Tuinman met Boris

Koosje Tuinman met Boris

Toen Boris nog een schattige, mollige pup was, zocht ik een hondenclub in de buurt van Leeuwarden die ook op zaterdag les gaf. Die was er niet, maar wel in Koudum. Nadat ik de introductie van Alinda gelezen had, wist... Lees meer..

Afke met Wille

Nadat onze trouwe viervoeter (stabij) van 12 jaar was overleden in sept 2011, bleef er een gevoel van leegte en stilte achter in ons huis en in ons gezin. Aangezien we een druk bestaan hebben, hadden we zoiets van eerst... Lees meer..

Marieke met Muoike

Marieke met Muoike

Ik ben in de loop van 2010 bij de Hondenclub Koudum gekomen met mijn vorige hond Ronja. Ronja was een Kooikerkruising, die ervan genoot om samen met mij aan het werk te zijn en moeilijke opdrachten uit te voeren (zoals... Lees meer..

Sarah met Pip

Sarah met Pip

Wij hebben bewust voor een energieke hond gekozen. Met ons vorige border collie kruising hadden we 16 jaar plezier. Alsnog was het voor ons een uitdaging: van goed opgevoed en op het eind heel rustige hond, na een pup die... Lees meer..

Melissa met Floyd

Melissa met Floyd

Met Floyd ben ik al ruim anderhalf jaar wekelijks te vinden bij Alinda op cursus. Na puppy t/m D cursus te hebben gevolgd doen we nu vol plezier mee aan de behendigheidslessen. Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens deze lessen... Lees meer..

Simonia met Bob

Simonia met Bob

Bob (en soms ik) springt inmiddels over hindernissen, hoepels en rent door tunnels en blijft meestal netjes op z'n plaats. Ofwel, Dankzij Alinda een top resultaat voor een eigenwijze hond (en baas).... Lees meer..

Christel met Malou

Christel met Malou

Het was een warm bad! De baasjes krijgen eerst een bakje koffie, kunnen ervaringen met elkaar delen, en de honden mogen lekker spelen en snuffelen. Super! Malou luisterde nog steeds niet maar ik voelde me in ieder geval thuis, en zij ook.... Lees meer..

Menu